O Nama

Štamparija Grafomis je osnovana davne 1989. godine kao mala radionica za sito štampu. Od male zanatske radnje sa jednim zaposlenim išlo se korak po korak da bi danas Grafomis postao moderno grafičko preduzeće.

Odgovorno poslovanje, organizacija i vredan rad ostali su od početka do dan danas. Firma se bavi proizvodnjom i uslugama u oblasti grafičke industrije. Skoro tri decenije Grafomis neprestano dokazuje da je Vaš pouzdan partner. Dugogodišnje iskustvo u domenu grafike su garancija za sve naše klijente čiji je broj iz dana u dan sve veći. Neprestanim dokazivanjem kvaliteta, dugogodišnjim radom i postavljanjem novih standarda štamparija Grafomis je sebi izgradila visoku poziciju na grafičkom tržištu. Konkurentnim cenama, visokim kvalitetom i poštovanjem rokova Grafomis osvaja kako domaće tako i inostrano tržište štampanih proizvoda.

U svom proizvodnom prostoru poseduje najsavremeniju opremu za ofset, sito, tampon i digitalnu štampu. Zahvaljujući našoj mogućnosti da kombinujemo najmoderniju tenologiju sa ogromnim iskustvom i kompletnog procesa proizvodnje u okviru naše firme nudimo našim klijentima najbolji odnos cene i kvaliteta. Uz poseban pristup i posvećenost svakom klijentu Grafomis je spreman da u svakom trenutku zajedno sa vama realizuje svaki Vaš zahtev. Spremni smo da u svakom trenutku opravdamo poverenje naših klijenata i ispunimo očekivanja novih, što dokazuje naša referentna lista koja je iz dana u dan sve veća.

Podaci za Identifikaciju:

Preuzmite PDF dokument sa podacima za identifikaciju Grafomis-a klikom ovde

Reference

Sentronis-Svajcarska
Palladium-Italija
Fruits&Berries-Danska
Niška mlekara-Niš
Orion telekom-Beograd
Alfa plam-Vranje
Nutriko-Vranje
Vitalis komerc-Niš
Limes-Pirot
Proal-Niš

Alti-Čačak
UNDP-PBILD-Bujanovac
Vpps-Prokuplje
Aerokarte-Beograd
Biftek-Niš
Elid-D. Dušnik
Hemofarm-Vršac
Winners-Jagodina
Sim-impex-Niš

Montobene-Niš
Nikolas trade-Zaječar
Neomedica-Niš
Benni-Niš
Milsa-Niš
Resor-G. Han
Zlatni Timok-Svrljig
Vinarija Aleksić-Vranje
Vinarija Živković-Knjazevac

Herba vita-Bojnik
Turistička org. Leskovca
Turistička org. Bele Palanke
Casa grande-Niš
Južna Morava-Niš
Lovačko udruzenje-Niš
Feniks bb-Niš
FKF-Niš
Gapid-Pirot

Jugoimpex-Niš
Jugotex-Aleksandrovac
Župljanka-Aleksandrovac
Tehnomotor trade-Niš
Lmb soft-Niš
Signalizacija-Niš
Mak international-Niš
Elan mms-Tutin
Serbsmont-Crna Gora